Propolus prosztatagyulladás

Receptek a propolisz prosztatagyulladás kezelésére történő felhasználására

De valójában tudod, hogy mi is ez a ragacsos anyag, hogyan lesz belőle az ember számára fogyasztható oldat és mire is jó pontosan?

Leírás Mi a propolisz?

Ha nem, akkor érdemes velem tartani egy rövid utazásra egy kaptárba, amely a lakásodban fog véget érni, és sok új információval felvértezve nyúlhatsz baj esetén ehhez a csodálatos, természetes anyaghoz. Mi is az a propolisz?

Propolisz: háromszor hatásosabb, mint a kokain Honnan származik?

A propolisz vagy más néven méhszurok, egy ragacsos, gyantát tartalmazó, antibakteriális hatású anyag. A gyantát a méhek különböző fákon és bokrokon gyűjtik pl. A méhek ezt az anyagot tömítőanyagként használják a kaptárban, hogy elfedjék vele a maximum 6 mm nagyságú réseket, tereket, így védik magukat a huzattól, a nedvességtől és a mikrobáktól.

prosztata

Mit tartalmaz a propolisz? A propolisz 60 különbözőféle hatóanyagot tartalmaz, gyógyhatása régóta ismert, és már az ókorban is használják gyógyászati célokra.

A prosztatagyulladás lehet akut vagy krónikus, okozhatja baktérium, de előfordulhat az is, hogy nem lehet pontosan meghatározni, mi is áll a betegség kialakulásának hátterében. Kísérhetik influenzaszerű tünetek is, így láz, gyengeség, fejfájás. Előfordulhat, hogy valaki nem tapasztal meg tüneteket magán, és természetesen a tünetek intenzitása is eltérő lehet. Ez többek között attól is propolus prosztatagyulladás, hogy a prosztatagyulladás mely fajtájával van dolgunk.

A méhgyanta B- C- E-vitamint és a hőmérsékletet prosztatagyulladással tartja, nyomelemeket és ásványi anyagokat vas, króm, réz, cink, mangán, vanádium és szilíciumvalamint esszenciális zsírsavakat és enzimeket és propolus prosztatagyulladás más növényi hatóanyagot, úgynevezett bioflavonoidot tartalmaz.

Ezek mind hozzájárulnak az egészséges immunrendszer fenntartásához.

  • Receptek a propolisz prosztatagyulladás kezelésére történő felhasználására
  • A propolisz csepp használata | Mr. Méz
  • Fájdalom a prosztatagyulladásban férfiaknál hogyan kell kezelni
  • A méhek begyűjtik a virágport a hímivarú virágokról és beporozzák a nőivarú növényeket.

Hogyan lesz a propoliszból tinktúra? Az egyik legismertebb módszer, hogy a propolisszal borított rácsot két napra fagyasztóládába helyezik, majd a megdermedt, törékeny gyantát kikaparja, és egy edényben összegyűjti, majd feldarabolják.

hormonális készítmények prosztatagyulladásban szenvedő férfiak számára

Ha már szép sötét színű az oldalt, akkor le kell szűrni és megfelelő mennyiségben fogyasztani. A propolisz jótékony hatásai antibakteriális, antibiotikus torok és szájgyulladás- húgyúti fertőzés, prosztatagyulladás antidepresszáns jó hatással van idegi kimerültség, klimax okozta propolus prosztatagyulladás esetén méregtelenítő túlzott alkohol és nikotin fogyasztás esetén segít regenerálódni regeneráló és sebgyógyító hatású A propolisz tinktúra jótékony hatásai: Elősegíti a vér- és csontképződést Gyorsítja a csont- és porcszövet gyógyulását Kedvező propolus prosztatagyulladás hatása a tüdő és a vérkeringés működésére Fogágy-megbetegedéseknél, ínygyulladáskor ecsetelőként alkalmazható Gyomor- és nyombélfekélyre hatásos Vese- és májgyulladásnál eredményesen használható A konkrét adagolásról mindenképp érdeklődj az értékesítési helyen, vagy propolus prosztatagyulladás el az útmutatót.

hatékonyan legyőzni a prosztatagyulladást

Töményen ne alkalmazd, csak hígítva! Védjük a méheket, mert nélkülük mi sem élhetünk!

minden a prosztatagyulladás tüneteinek megjelenési kezeléséről

Ha tetszett a bejegyzést, nyomj egy lájkot és csatlakozz a Smarta Facebook közösséghez! Ezek is érdekelhetnek:.

The 5 things you need to know about Bee Propolis

Lásd még