Catuaba prosztatagyulladásra

% Afrikai Szilvafa kéreg por - 50 gr | JomTom

mit kell bevenni a prosztatagyulladásra

Leírás és Paraméterek Afrikai Szilvafa kéreg por Pygeum africanum - 50 gr Az afrikai szilvafa másik nevén pygeum africanum kérge bizonyítottan gyógyhatású.

Elsősorban prosztatagyulladás és a prosztata jóindulatú megnagyobbodásának kezelésére használják. Ez közrejátszhat a BPH kialakulásának megakadályozásában is Húgyúti problémák esetén is pozitív eredmények születtek.

aksef prosztatagyulladással

Egy es tanulmány5 megállapította, hogy több gyógynövény között az afrikai catuaba prosztatagyulladásra hatékony a prosztatitisz, azaz a krónikus prosztatagyulladás kezelésében. A gyógynövényes köztük a pygeum és az antibiotikumos kezelés eredménye között a vizsgálat nem talált jelentős különbséget. A pygeum gyulladáscsökkentő és húgyúti előnyei miatt segíthet a prosztatitis tünetek enyhítésében, amelybe beletartozik az éjszakai vizelés, a gyakori vizelés, az inkontinencia, a fájdalmas vizeletürítés és a gyulladás.

macska prosztatagyulladás kezelése

Jótékony a húgyúti fertőzések, a húgyhólyag-fertőzések és egyéb húgyúti megbetegedések kezelésében. Az ezt kimutató tudományos állásfoglalás ugyan még ből származik8, ám ha hozzávesszük, hogy az afrikai szilvafa prosztatára gyakorolt pozitív hatásai is javíthatják a szexuális élet minőségét, akkor bizony libidónövelő hatásával is számolhatunk Használata A népi catuaba prosztatagyulladásra 0,5 grammot csapott, fél kávéskanálnyit kevertek el folyadékban minden nap 1x, étkezés előtt, 3 hónapon keresztül.

prosztatagyulladás esetén mehet a szaunába

Vesebetegek, vérnyomásbetegek és pszichológiai problémákban szenvedőknek nem ajánlott! Ne használjuk olyankor, amikor májat, sajtot, vörösbort, vagy olyan catuaba prosztatagyulladásra fogyasztunk amelyek magas tiramin nevű aminosavat tartalmaznak. A termék a hazai szabályozások következtében semmilyen körülmények között nem minősül étrend-kiegészítőnek vagy élelmiszernek!

hőmérséklet krónikus prosztatagyulladásban férfiaknál

Tudományos források, melyeket felhasználtunk.

Lásd még